Är du i behov att låna pengar?

Är du i behov att låna pengar? Vi drabbas alla ibland av oförutsedda utgifter. Kanske måste du renovera huset, kanske har bilen beslutat sig för att pensionera sig. www.Låna.at är en fristående förmedlare av internetlån. Vi jämför villkor från 17 olika banker för att hitta det mest fördelaktiga lånet för dig och din familj. Hos Låna.at kan du alltid räkna med personlig service. Vår kundtjänst är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Tveka inte att kontakta oss du har frågor om ditt lån. Vi nås på telefonnummer 0770-455 903.

Låna.at är ett seriöst nätombud som förmedlar lån. När du skickar in en ansökan genomför vie n sedvanlig kreditprövning. Det som behövs för att du ska få låna är att du är myndig samt mantalskriven på en svensk adress. Du ska tjäna åtminstone 100 000 kronor per år. Slutligen får du inte ha ett skuldsaldo. För den som uppfyller dessa grundläggande kriterier går det snabbt att låna pengar via Låna.at.

Via Låna.at kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet. Dess lån kallas blancolån på fackspråk. Vanligen blir ett sådant lite dyrare, eftersom åtagandet är större från kreditgivarens sida. Med vår hjälp kan du teckna ett avsevärt större blancolån än vad de flesta kreditinstitut och banker tillåter.

Om du lånar via Låna.at tillämpas individuell ränta. Din ränta baseras på en bedömning av din återbetalningsförmåga. Personer med god så kallad kreditvärdighet kan i allmänhet räkna med mer fördelaktiga lånevillkor. Gå in på Låna.at idag eller ring 0770-455 903 så hjälper vi dig låna billigare.