Båtägare i Stockholm – kika hit!

Båtägare i Stockholm – kika hit! Handen på hjärtat, var det längesedan som din båt genomgick en motorservice? Lämna in båten till Djursholms båtvarv, beläget ute på ön Stora Skraggen. För när du anlitar Djursholms båtvarv så kan du vara säker på att din motor får all den kärlek som den förtjänar.

Service utförs på samtliga fabrikat av både inom- och utombordsmotor. När din båt genomgår motorservice så ingår provkörning såväl som funktionskontroll. Verkstadsteamet på Djursholms båtvarv går också igenom motorn. Oljan byts men även olje- och bränslefilter.

Vidare så kontrolleras även drivrem/generatorrem, impeller, tändstift, kylarvätska och vevhusfilter. Vid behov byts också luftfilter och anoder i sötvattensystem.

Hör av dig till Djursholms båtvarv redan idag för att få en offert på jobbet. Personalen som arbetar på Djursholms båtvarv är mycket snabba med att återkoppla.

Varvet ute på Stora Skraggen har öppet vardagar mellan klockan nio på morgonen och fem på eftermiddagen. Under perioden 9 april till 28 juni så har Djursholms båtvarv också helgöppet. Värt att känna till, för dig som tar dig ut till varvet med egen båt, är att Djursholms båtvarv har en varvsbåt som går tillbaka till fastlandet.

Förutom motorservice så kan Djursholms båtvarv, som är fullservicemarina i toppklass, erbjuda en lång rad olika servicetjänster. Du kan med fördel vända dig till Djursholms båtvarv för polering, bottenmålning, båtlyft och konservering av motorer.

Skulle det vara att så att din båt saknar en plats för vinterförvaring så är det en mycket god idé att kolla om det finns plats på varvet ute på Stora Skraggen. Djursholms båtvarv erbjuder vinterförvaring i flera olika prisklasser.

För direkt kontakt med Djursholms båtvarv ringer du 08-755 19 09. Du kan också mejla till info@djursholmsbatvarv.se På varvets hemsida hittar du även en smidig chattfunktion.