Bra ställen att besöka i Japan

Bra ställen att besöka i Japan
Världen är ett stort ställe och dina möjligheter att resa precis var som helst på vårt klot blir bara större och större hela tiden. Ett land som blivit populärt de senaste åren att resa till är Japan och alla de fantastiska ställen där finns.
Land of the Rising Sun är Japan – ett av de mest tydligt kulturellt annorlunda bland de moderna länderna i världen idag.
Landets gamla huvudstad Kyoto har mer än vad en stad kan erbjuda i form av kultur och kulturarv.
Platserna i den här staden är verkligen spektakulära. Ta med dina barn och bo med munkarna på templet på Koyas bergstopp. Detta är en utmärkt plats att introducera dem till begreppet andlighet. Semesterplatser finns spridda över hela landet och det skulle vara bättre om du kan spendera mer än en vecka eller tio dagar för att utforska landet ordentligt. Men Japan är ett dyrt land så var beredd.
Platser att besöka
Zen buddhistiska tempel Kinkakuji, Skyskrapsdistriktet Shinjuku, Kamakura Daibutsu, Buddhistiska monument i Horyu-ji Area, Hiroshima Peace Memorial, Historiska byarna Shirakawa-go och Gokayama, Itsukushima Shrine, Helgedomar och tempel i Nikko.
Detta kanske inte besvarade alla dina frågor. Vill du kanske veta mer om resor? En av de troligen bästa sidorna du kan hitta om detta på nätet är www.flyginfo.se. Här hittar du allt – och lite till – om resor, och annat som hör till. Och kanske får du både inspiration och nya tankar
där. Besök http://www.flyginfo.se nu för svar.