Byggstädning är inte så dyrt som de kan verkar

Sitter ni just nu och planerar byggandet av ert drömhus? Då har ni säkert vridit och vänt på varje krona för att få ut maximalt och förverkliga så många av era idéer som möjligt. Kanske har ni tittat på utgiftsposten “efterstädning” och tyckt att det verkar vara väldigt mycket pengar bara för att få huset städat när bygget är klart. Kanske ni tänker att det kan inte vara så svårt att städa lite efteråt. Ni funderar på att göra det själv och därmed spara pengar som ni kan lägga på annat – så ni kan förverkliga fler planer och drömmar.

Men här kommer ett tips: hitta ett annat hus som precis är färdigbyggt och fråga om ni kan få gå in och titta. Se hur det ser ut. Se damm och smuts och bråte ligga överallt. Allt som byggnadsarbetarna lämnat efter sig, som inte är deras arbetsuppgift att städa undan om man inte har beställt efterstädning. Är ni beredda att städa undan allt det själv. Och så bra att ni inte lider av damm och smuts efteråt. Kan ni verklien städa undan allt själv?

Det finns en kompromiss. Det finns företag som kan ge bra pris på byggstädning. Företag som kan sköta hela städningen och ändå lämna pengar över till ett par av era idéer och drömmar.

Gå in på www.byggstädning.org och be om offerter. Då får ni en lista på olika företag som kan göra jobbet och ni kan välja dem som ger bäst service för bäst pris.