De flesta av oss behöver vid något tillfälle i livet låna pengar.

De flesta av oss behöver vid något tillfälle i livet låna pengar. Kanske är det till en ny bil, kanske till nya bostaden. Det gäller dock att vara uppmärksam. Den som jämför olika alternativ och lyckas få ner räntan kan över tid spara in betydande summor. Tyvärr är det som bekant inte helt enkelt att förhandla med storbankerna. Dels tar det mycket tid och ansträngning i anspråk att jämföra erbjudanden från olka aktörer på kreditmarknaden, dels har de flesta av oss ingen större erfarenhet av låneärenden.

Idag kan du få hjälp med att hitta fördelaktiga lån. Det oberoende nätombudet Lånapengar.at tar in och jämför anbud från inte mindre än 17 banker. På så sätt hjälper vi dig att få bästa möjliga villkor. Du hittar oss på lånapengar. Alternativt kan du kontakta oss på telefonnummer 0770-455 903. Vi finns tillgängliga dygnet runt.

Via Lånapengar.at kan du teckna privatlån, billån och bolån. Här kan du även ta ett så kallat blancolån på upp till 350 000 kronor. Blancolån innebär att du lånar utan säkerhet. Eftersom detta innebär en förhöjd risk för banken eller kreditinstitutet kommer räntan att hamna något högre.

Svenska Finansinspektionens ser till att banker och kreditinstitut efterföljer existerande lagar och regelverk. Men institutioner som beviljar blancolån står inte nödvändigtvis under Finansinspektionens kontroll. Teckna därför alltid blancolån via en pålitlig förmedlare. Gå via Lånapengar.at. När du tar hjälp av oss kan du vara säker på att du lånar av en seriös kreditgivare. Om du vill veta mer om billiga lån, besök oss på www.lånapengar.at. Vi hjälper dig att spara pengar!