du bör regelbundet rengöra fasaden

Det är bara av estetiska skäl som du regelbundet bör rengöra fasaden och taket på din fastighet. Missfärgningar, fläckar och andra skönhetfläckar orsakas av olika beläggningar, oftast lava, alger, mögel eller fett. Om dessa inte avlägsnas utan istället tillåts växa till ökar risken för rötskador och sprickbildningar. I värsta fall resulterar denna nedbrytning även i skador på det underliggande isolerande materialet. Om så sker finns det en betydande risk för svårhanterade och dyra mögelskador. Dessutom skjuter dina kostnader för uppvärmning i höjden. Att försöka spara in på underhållskostnader är en kortsiktig strategi som kan straffa sig ordentligt i längden.

Du som letar efter kvalificerade fasadtvättare ska ta en titt på fasadrengöring Här kan du registrera en intresseanmälan som vi sedan använder för att ta fram offerter. Gå in på startsidan och fyll i webbformuläret. Det går på nolltid. Lämna en beskrivning att det arbete du behöver ha utfört samt lämna dina kontaktuppgifter. Sedan kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt. Vi ordnar resten. Vår service är dessutom helt gratis och har utvecklats för att stärka den enskilde konsumentens ställning på marknaden.

Det har hänt en hel del inom fasadtvättning bara under de senaste åren. Idag finns det betydligt mer kunskap om hur olika typer av ytmaterial reagerar på olika typer av behandling. Dessutom har det utvecklats en rad mer miljövänliga rengöringsmedel. Många firmor hänger med i utvecklingen och investerar i vidareutbildning av sin personal, men inte alla. Det gäller därför att vara på sin vakt när man anlitar tvättfirmor. För att vara säker på att få förstklassig service till överkomligt pris, gå alltid genom www.fasadtvätt.org.