Dyra mobiltelefoner som blir billiga

Hur man än vrider och vänder på finesser och prestanda – hur imponerande det än är när det är nytt – i teknikens värld är det snart gammalt. Se bara på den inte allt för gamla Acers smartphone, Liquid S2. Så här sa de om den när den var splitterny.
Den sitter på en ganska imponerande hemlighet: den är världens första telefon som har en 4K-kapabel videokamera.
Skrik “överflöd” eller “framsteg” beroende på vilket du föredrar, men antagligen så det är en imponerande bedrift att klämma in en sådan sensor i en telefon. Inte för att detta är en Android-telefon utan utrymme inuti: med en 6-tums skärm gav Acer sig själva ett gott om utrymme att leka med.
I telefonen finns det en 13-megapixel kamera ibak med en LED Ringblixt, en 2MP kamera i fram (och klarar av 1080p-videor), en Snapdragon 800 chip klockad till 2.2GHz, 2GB RAM, 3300 mAh batteri, och 4G LTE-anslutning.
Alla dessa beteckningar och siffror är nog så imponerande, men inte det senaste. Och skillnaden mellan det allra nyaste och det som är ett halvår gammalt kan vara flera tusen kronor i vissa fall. Vill du hitta det senaste, men till ett bra pris, då finns det faktiskt alternativ.
Om du fann detta intressant så kanske du vill lära dig ännu mer om mobiler och billiga mobiler? Bästa tipset för dig som är intresserad av detta är att du surfar in på http://www.billiga-mobiler.se och ser vad som finns där. Välkommen till www.billiga-mobiler.se!