Funderar du också på att skaffa läsplatta?

Funderar du också på att skaffa läsplatta? Just nu är ett bra tillfälle. Fler och fler tillverkare trängs på marknaden och priserna är därför numera på en väldigt förmånlig nivå för oss konsumenter. På senare år har försäljningen av både läsplattor och digitaliserade publikationer skjutit i höjden. Och alla siffror pekar på att expansionen av denna marknad kommer att fortsätta. På den kostnadsfria konsumentsajten läsplatta har vi ställt samman en mängd information till dig som vill veta mer om läsplattor. Här hittar du beskrivningar av olika modeller, prisjämförelser samt många bra tips och råd om vad du ska tänka på.

I dagsläget finns det ett stort antal intressanta och prisvärda läsplattor på marknaden. Var och en har dock sina specifika styrkor och svagheter. Vilken som passar dig bäst beror i slutändan på vad du vill kunna använda den till. Vissa läsplattor är till exempel när knutna till en viss e-bokhandel. Dessutom stöder olika modeller olika format. I sin Kindle har Amazon satsat på azw-formatet. Sony däremot har utvecklat sina produkter runt ett format som kallas bbeb. För att få en bättre överblick, gå till www.läsplatta.eu. Här redovisar vi de senaste trenderna och reder ut begreppen åt dig.

Tidiga läsplattor krävde vanligtvis att man koppla via en dator när man ville ladda ner böcker och tidningar. Nyare modeller är mer mobila. Nu kan du koppla upp dig via wifi och ladda ner text direkt i din läsplatta. E-bokhandlarna ökar snabbt sina sortiment av e-litteratur samtidigt som alltfler tidningar erbjuder digitala prenumerationer. Gå över till läsplatta för android du också! Läs mer på http://www.xn--lsplatta-0za.eu/category/basta-lasplattorna-i-mellanskiktet/