Hemstädning & städtjänster

“Man måste ju få unna sig lite här livet. Så resonerade vi när vi började anlita Hjälp Hemmas städtjänst. Vi tyckte att vi varit duktiga så länge. Orkat sköta både barn, jobb, fritidshus och stora villan. Det fanns då inte så mycket tid kvar för oss att utvecklas, vare sig som individer, eller som gift par. Nu har vi fått nytt utrymme att växa tillsammans och att skaffa nya intressen. Förr var det liksom inte så stor mening med att skaffa sig vidare vyer, eftersom man inte hade tid att förverkliga sådant. Det ledde bara till frustration. Så det här har faktiskt ändrat vår inställning till hela tillvaron en aning”.

Sedan skattelättnaderna för hushållsnära tjänster genomfördes har allt fler valt att ta del av de erbjudanden som diverse aktörer utformat. Ett av de företag som ligger i framkant, med bland annat sin städning och städhjälp, är Hjälp Hemma. “Ja, vi har vuxit till att bli tredje största företaget i den här branschen”, säger Peter Svanborg, grundare och VD. “Numera erbjuder vi, förutom hjälp med städning, också avlastning med tvätt och strykning, vilket kommit att bli allt populärare”. “Jag tror att människor i framtiden kommer välja att lägga ut ännu fler delar av sina vardagssysslor på företag som vårt”, fortsätter Peter. “Man är idag betydligt mer medveten om sina valmöjligheter än tidigare och proriterar därefter. Då kan det hända att man helt enkelt vill lägga tid och resurser på annat än städning och andra vardagsbestyr”.

Hjälp Hemmas koncept är att ha ett utbud som är så mångfacetterat att alla ska kunna hitta en form som passar just deras behov. Dessutom ser man som en av de allra viktigaste aspekterna att kunden känner sig personligt bemött. Först vid den initiala kontakten men även sedan när tjänsten levereras.

“Ja, en stor del av vår framgång tror jag beror på just den inställningen”, avslutar Peter. Läs mer på https://www.hjalphemma.se