Hitta nya kunder idag

Hitta nya kunder idag

Du som är tjänsteföretagsledare och vill komma i kontakt med nya kunder kan använda dig av ServiceFinder online tjänst. För detta bör du lämna en intresseanmälan med ditt företagsnamn, organisationsnummer och telefonnummer. När din anmälan accepterats kan du välja de uppdrag som intresserar dig. Sedan är det bara att vänta på de förfrågningar som passar in på din profil. Du kan även inhämta de kontaktuppgifter du behöver baserat på ditt abonnemang.

Därför fungerar ServiceFinder

Varje år förmedlar ServiceFinder över 63 000 olika uppdrag. För att vara del av denna ständigt ökande verksamhet behöver du endast fylla i ovannämnda intresseanmälan. Från och med då kan du börja dra nytta av ServiceFinders många fördelar, som till exempel:

  • Match-Out, en service som förser dig med tips om de uppdrag som passar dig baserat på din historik, dina bevakningar, och vad andra företag i samma kategori valt.
  • Marknadsföringen: Miljontals besökare lockas till ServiceFinder tjänst tack vare företagets samarbete med några av Sveriges mest kända varumärken, som SvD, Aftonbladet, Blocket och alla bolag.
  • Allt kontrolleras noggrant. ServiceFinder garanterar att alla kunder ska få komma i kontakt enbart med seriösa företag. Därför går alla leverantörer igenom olika kontroller dagligen. Du som får upp ditt rykte för att du alltid gör ett bra jobb kan även välja att marknadsföra dina kunders betyg. Detta hjälper dig att skaffa mer kunder, då du kan konkurrera med prissättning och kvalitet samtidigt.
  • ServiceFinder räknar med en företagsguide som du hittar på deras hemsida. Dit vänder sig konsumenter dagligen för att jämföra olika företag. Du kan också förekomma där om du så önskar.

ServiceFinder utmärker sig för att vara en flexibel, effektiv och enkel tjänst med trygga abonnemang och resultatsgaranti. Du får meddelande om nya uppdrag via e-post, sms och till ditt konto hos ServiceFinder. Du som vill anmäla dig till denna Sveriges största tjänsteförmedlare är välkommen att göra så – processen tar inte mer än fem minuter och kommer att återgälda utmärkta resultat