Hur man lappar ett skadat trägolv

Huset som jag är bor i har just nu trägolv. Det ser trevligt ut – är robust och snyggt – dock har jag märkt att det finns visst slitage på ställen där man gått mycket samt där det är vanligt att man spiller – framförallt under matsalsstolar och vid diskhon. Jag försökte med hjälp av tvål och allrengöringsmedel att ta bort fläckarna, men tyvärr, en del kan inte tas bort längre.

Jag fick lite panik eftersom jag trodde att mitt enda alternativ var att byta hela golvet. Och för att vara ärlig, jag vet inte riktigt om jag har budget för det. Tur att jag kunde prata med en golvexpert, och han berättade för mig att jag inte behöver ändra hela golvet. Allt jag behöver är att lappa det skadade området med en ny träbit. Faktiskt berättade han att jag kunde göra detta själv.

Det handlar om att du skaffar träbitar av samma nyans och struktur  så att du helt enkelt kan byta ut de delar som är skadade. Det kräver lite engagemang och att du inte är överdrivet rädd för att sätta ner en borrmaskin i golvet och göra håll för att ta bort den gamla golvbiten.
Det finns utförliga guider på nätet hur du gör. Är du osäker, kontakta en professionell.

Blev du intresserad och vill hitta mer information om golvläggning? Du kan hitta mycket information om du besöker http://www.golvläggning.com Sidan är full av artiklar och fakta som kan vara till stor hjälp. Mer info på: http://www.golvläggning.com/golvl%c3%a4ggning-stockholm/