Inneslutningspool och tankar för asbestsanering

The Onion Tank är en form av vattenfylld behållare som utvecklats för att  användas vid sanering. De innebär en snabb lösning vid tillfällig lagring av vätska när responstiden är kritisk. Dessa flyttbara tankar kan användas för att lagra återvunna farliga material, såsom olja från oljeutsläpp via pumpar och hålslevsystem, kemikalier, akut vattenlagring eller för andra vätskor.
Onion Tanks – även kända som “Blivets” – kommer antingen med flytande skum eller luftfyllda kragar. Sidostöd och ankare i marken är tillval, precis som överdrag, markduk och lagringspåsar. Dessa flyttbara tankar är enkla att driftsätta med minimala resurser och är i drift på några minuter. De väger som minst 12.5 kg och som mest 226 kg.
Det andra alternativet man kan välja i liknande situationer är uppblåsbara inneslutningspooler. Dessa är idealisk när man vill tvätta rent områden och sanera människor eller utrustning. Bärbara enheter levereras med uppblåsbara luftkammare eller mjukt skumfyllda sidor.
Den luftfyllda är populär på grund av den lilla lagringsplatsen. Tankar är dimensionerade till ungefär 11 000 liter och är tillverkade av PVC, uretan och gummi. Det finns också tankar med mindre omfång som kan ge en styvare struktur för det förorenade vattnet eller för avrinning av material.
Som du förstår är det mycket viktigt att göra asbestsanering – och att det görs på rätt sätt. Det är definitivt inget du kan göra själv. Till och med professionella sanerare har stor kontroll på sig så det verkligen blir rätt – då misstag leder till att asbest ligger kvar och förorenar år efter år. Med detta i åtanke är det absurt att tänka på att asbest en gång sattes in i husen som isolering.
Var detta något som gjorde dig sugen att ta reda på mer om asbestsanering? Du hittar en hel
del bra information om asbestsanering om du surfar in på www.asbestsanering.me.