Numera är vart och vartannat svensk hushåll utrustat med en microvågsugn.

Numera är vart och vartannat svensk hushåll utrustat med en microvågsugn. Tekniken utvecklas ständigt och dagen ugnar har en mängd funktioner som man för bara några år sedan kunde drömma om. För att hålla dig uppdaterad om vad som finns på marknaden, besök oss på http://www.microvagsugn.se. Denna informationssajt har tagits fram för att hjälpa den enskilde kunden. Med vår hjälp hittar du snabbt och enkelt den microvågsugn som passar dina behov bäst.

En intressant nykomling på marknaden är Samsungs ME82V. Denna modell säljs nu från 779 kronor och är ett bra standardalternativ. Apparaten är ytterst reptålig och kommer med en effektiv antibakteriell läggning. En av ME28V:s många bra egenskaper är att den inte överför lukt. Den pizza du värmer till kvällens långfilm kommer således inte smaka och lukta som gårdagens grönsakssoppa. Samsung ME82V har fått bra betyg för sitt effektiva värmefördelningssystem. Den har även inbyggd teknik som gör att du enkelt undviker brända matrester. Läs mer om Samsungs modeller på www.microvagsugn.se.

Whirlpool är ett annat gediget märke. Deras Max 39 bygger på patenterad 3D-teknik som gör att de elektromagnetiska vågorna sänds ut tredimensionellt istället för i en enda riktning, vilket är standard hos mer konventionella modeller. Max 39:an har dessutom inbyggd Crisp- och  Jet Defrost-funktioner. Det är kort sagt en mångsidig apparat som passar för det mesta. Priset ligger just nu runt 1399 kronor. På www.microvagsugn.se hittar du mer information om Whirlpools återförsäljare. Låt oss hjälpa dig hitta bästa möjliga micro för dig!