Om du håller på med segling eller hyser en förkärlek för det marina modet

Om du håller på med segling eller hyser en förkärlek för det marina modet skall du kolla in seglarshoppen.se. Det är adressen till onlinebutiken Seglarshoppen som har ett stort urval av både kläder, skor, stövlar, accessoarer och säkerhetsartiklar för segling.

Genom att handla på Seglarshoppen sparar du både tid, pengar och energi. Ifrån din soffa i vardagsrummet kan du botanisera bland ett brett pikétröjsortiment, olika slags sjöställ eller läsa mer om olika varumärken inom seglarmode och jämföra priser.

Seglarshoppen väljer bara ut varumärken med ett gott renommé som håller för de krav som ställs på segling. Exempel på varumärken du kan köpa hos dem är Sail Racing, Pelle P, Sebago skor, Helly Hansen, Baltic och Musto.

Seglarshoppen erbjuder kläder för olika typer av segling oavsett om du är skärgårdsseglare eller skall ut på Atlanten. Du hittar också seglarkläder för olika typer av årstider.

Det finns en egen kategori för accessoarer på Seglarshoppens hemsida. Där kan du hitta skor, stövlar, solglasögon, seglarhandskar, väskor och annat. Där finns både sådant som är nödvändigt för seglingen och snygga detaljer som gör din marina outfit komplett.

När du skall beställa något ifrån Seglarshoppen så börjar du med att klicka i alla varor som intresserar dig. De sparas sedan i en digital kundkorg. När du känner dig klar kan du granska dina val och göra eventuella ändringar. Sedan väljer du den betalningsmetod som passar dig. Du kan välja mellan att betala med kort, på faktura, genom Klarna eller din internetbank.

Kundnöjdhet är viktigt för Seglarshoppen. De lägger stor vikt vid att ha en tillmötesgående kundservice som svarar så snabbt de kan på sina kunders funderingar och önskemål.

Det smidigaste sättet att komma i kontakt med Seglarshoppen.se är att maila dem på adressen info@seglarshoppen.se. På deras hemsida kan du enkelt anmäla dig till deras nyhetsbrev. Det är ett bra sätt att ta del av aktuella erbjudanden och nyheter.