Rengör trappan med hjälp av smuts

Möt Limbo, som är framtiden när det gäller modern städning. Limbo är prototypen av en ny typ av robotdammsugare. Den har en unik form och en mer mångsidig teknik som gör att den även kan klättra uppför trappor. Det bästa är att Limbo använder smutsen och bakterierna den suger in till att göra jobbet.

Det som skiljer Limbo från marknadens nuvarande robotdammsugare är formen – den ser mer ut som en tank med runda kanter eller en D-formad design med 4 hjul som har förmågan att klättra uppför trappor. Den har inte standardbatterier som de flesta av de aktuella produkterna ute på marknaden har, utan använder smutsen den äter och omvandlar den till en energikälla. Funktionen kallas mikrobiell elektrolysteknik (MEC) och innebär att du inte behöver ha besvär med att ladda dammsugaren emellanåt för att kunna städa hela huset.

Tillverkarna arbetar fortfarande med att utveckla denna innovativa produkt, och det kan ta år innan den kommer ut på marknaden eller kanske inte alls. För alla tekniskt intresserade där ute är detta en god nyhet, eftersom det innebär att tekniken tar ett steg framåt och gör livet enklare.

Är du intresserad av trappstädning och vill veta var du kan läsa mer. Du kan få mycket bra information om du går till http://www.trappstädning.biz Här hittar du gott om texter och artiklar som kan ge dig svar på en del frågor. Vill du inte göra jobbet själv kan du använda offerttjänsten på sidan så du kan få in bud från städfirmor i din närhet.