Ska du köpa barnvagn, men kan inte bestämma dig?

Ska du köpa barnvagn, men kan inte bestämma dig? Det är fullt förståeligt med tanke på hur många olika märken och modeller det finns att välja mellan. För den som tar sig tid, läser på om lika produkter och sonderar marknaden finns det mycket pengar att spara.

Om du har vänner och bekanta med barn, hör dig för med dem och se om de har någon speciell modell att rekommendera. Det finns även produkttester och kundomdömen publicerade på nätet som du lätt kan ta del av. Nu finns det dessutom en kostnadsfri konsumentjänst till din hjälp. Surfa in på Barnvagnar.info. Här har vi samlat ihop en mängd matnyttig information till dig som ska köpa barnvagn.

Det första du måste göra är att bestämma vilken grundmodell familjen har mest nytta av. Numera skiljer man mellan exempelvis mellan sulky, liggvagn, sittvagn, tvillingvagn, duo och kombivagn. Vilken modell som bäst svarar mot era behov bestäms bland annat av barnets ålder och hur ni ämnar nyttja vagnen. Se till att vagnen är stor nog för att rymma sovpåse och extra filtar för årets kalla månader. Surfa in på www.barnvagnar.info och läs mer om olika vagnmodeller.

Sulkyn är konstruerad för större barn som fortfarande vill åka ibland. Om du vill ha en mer kompakt och hopfällbar vagn, vilket är praktiskt att ha under resor, ska du ta en närmare tittpå så kallade paraplysulky-modeller. Vill du ha en vagn som klarar många olika situationer så är duokombin och kombivagnen ypperliga alternativ. För allt om barnvagnar, besök www.barnvagnar.info.