Spel blir man aldrig för gammal för!

Spel blir man aldrig för gammal för! Hos Spelexperten hittar du spel för alla åldrar, tillfällen och smaker. I vårt lager har vi över 1000 prisvärda produkter och du kan välja mellan allt från traditionella sällskapsspel till strategispel, kortspel, rollspel och Tv-spel. Vi har även utrustning för ett flertal sporter, till exempel badminton, baseboll, basket, brännboll, fotboll, minitennis och volleyboll. Ta en titt i vårt sortiment. Du hittar oss på www.spelexperten.com. Om du vill veta mer om våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss. Kontorstid är 08:00 till 17:00, måndag till fredag och vi nås enklast per telefon, 026-18 24 27, eller e-post, info@spelexperten.com. Handla dina spel hos oss!

Strategispel är en genre som blir alltmer populär för varje år som går. Hos Spelexperten hittar du strategispel både på svenska och på engelska. Om du är intresserad av makroekonomi och geopolitik är förmodligen 7 Wonders ett spel för dig. Spelet utgår från Antikens värld och din uppgift är att styra en av de stora stadsstaterna. Här handlar det om att på bästa sätt utnyttja naturresurser, skapa handelsrelationer och etablera en fungerade militär styrka. 7 Wonders kan spelas från 10 år. Ett annat spännande strategispel är Settler från Catan. Här är utgångspunkten att du, i konkurrens med dina medspelare, ska kolonisera ön Catan. Du använder dig av öns naturresurser för att bygga upp infrastruktur, skapa samhällen och etablera handel.

Spelexperten.com åtnjuter märkningen Trygg  e-handel och du välja mellan ett flertal betalningsalternativ: direktbetalning via Payex, faktura (handhas av Klarna) samt säker kortbetalning. Frakten kostar alltid 49 kronor. Välkommen till Spelexperten! och läs om våra bestsellers  Risk och http://www.spelexperten.com/sallskapsspel/spelserier/ticket-to-ride/