Städning kan vara både tidskrävande och tråkigt

Är du också en person som våndas varje gång det är dags att plocka fram dammsugaren? Städning kan vara både tidskrävande och tråkigt. Anlita Rent Hemma och få mer tid över till roligare saker i livet.

Rent Hemma är ett städföretag som kan erbjuda tjänster av högsta kvalitet, till fantastiskt låga priset. Företaget riktar sig till privathushåll i Storstockholm. För att själv få en uppfattning om Rent Hemmas tjänster: boka en provstädning för endast 99 kronor i timmen.

Som kund hos Rent Hemma väljer du ifall du vill ha städat varje, varannan eller var fjärde vecka. Vidare erbjuder Rent Hemma storstädning. Vad som ska städas bestämmer du som kund. Men ifall du inte har några särskilda önskemål så arbetar Rent Hemma utifrån en städlista, som återfinns på Renthemma.se.

Att vara kund hos Rent Hemma är tryggt. Personalen har tidigare erfarenhet av städhjälp i Stockholm för privathushåll. Och företaget har självklart en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador, orsakade av personalen, i samband med städning. Rent Hemma har ingen bindningstid, och uppsägningstiden ligger på en månad.

För att anlita Rent Hemma behöver du bara surfa in på Renthemma.se, välja dag när du vill få städat samt fyll i dina kontaktuppgifter. Du kommer inom kort att få en bekräftelse på bokningen.

Är du intresserad av vad företagets kunder tycker om Rent Hemma? Besök http://www.renthemma.se och klicka dig vidare till ”Referenser”. Förutom formuläret på hemsidan når du Rent Hemma på info@renthemma.se och 08-120 509 10.