Tar du studenten i år? Ta hjälp av oss

Tar du studenten i år? Ta hjälp av oss på Studentevent för att göra den dagen så lyckad som möjligt. Studentevent har mångårig erfarenhet av att arrangera studentfester. Hos oss kan du boka studentflak som rymmer från 20 till 180 personer. Studentevent ordnar även individuella transporter. Du kan välja mellan monstercab, hummerlimo, limousin, sportbil och helikopter. Vi ställer hårda krav på våra underleverantörer både vad gäller säkerhet och kvalitet. Studentevent hjälper dig ordna studentskivan ni kommer att prata om i åratal! Surfa in på vår hemsida, Studentevent, och läs mer om vad vi har att erbjuda.

Vill du bli hämtad i stil efter att din klass sprungit ut. Varför inte testa en ombyggd Hummer 2, utrustad med monsterdäck, lyxiga lädersoffor, minibar och ljudsystem? Hyr den till utspringet eller studentskivan.  Priset är för närvarande endast 2 250 kronor i timmen. Ett annat lyxigt alternativ är Hummer Limousin för 3 500 kronor i timmen. Denna har plats för åtta passagerare och är utrustad med två LCD-skärmar, surround stereoanläggning, fullt utrustad champagnebar, skinnsoffor, privacy divider och intercom, AC och 20 tums kromfälgar.

För dig som vill undvika vägarna kanske helikopter är att alternativ. Fira studenten med en hisnande flygfärd över det vackra Stockholm. Priset beror på avståndet till din skola. Din privata pilot släpper av dig där du vill, kanske på baksidan hemma? Om du vill ha lite extra spänning, varför inte krydda med ett fallskärmshopp. Tillsammans med en erfaren tandempilot faller du fritt i 200 km/h från 4000 meter. För att maximera din studentdag, välj Studentevent.se Stockholm.