Tyvärr är det väldigt lätt att dra på sig en betalningsanmärkning

Tyvärr är det väldigt lätt att dra på sig en betalningsanmärkning. Det räcker med att man råkar glömma före över pengarna för elräkningen eller någon annan mindre post. För många inträffar det exempelvis under semester när man är bortrest någonstans. Det är ju inte alltid man har möjlighet att ställa om posten. Att åka på en betalningsanmärkning kan tyvärr få svåra konsekvenser. Banker och andra finansiella institutioner blir mer ovilliga att låna ut pengar, eftersom de nu tror att du är slarvig med din privatekonomi. Vad gör man då om man behöver låna pengar, men banken nekar? Kom in till oss på Flexilån så berättar vi mer. Du hittar oss på www.flexilan.se och vår tjänst är helt utan kostnad.

Det finns idag ett flertal låneinstitut som beviljar lån till individer med betalningsanmärkningar. Istället för att fokusera på en isolerad händelse ser de till helhetsbilden när de bedömer din återbetalningsförmåga. Ett exempel är Loan24, där du kan låna pengar till bostad, belåna en existerande bostad eller lägga om gamla lån. Hur arbetar då Loan24? Loan24 har ett nära samarbete med flera av de ledande aktörerna på marknaden. När du lämnat in ansökan om lån tar Loan24 in offerter.

Bluestep är också ett alternativ för dig som inte får låna av de traditionella bankerna. Förutom att Bluestep accepterar låntagare med betalningsanmärkningar ställer de heller inga strikta krav på fast jobb. Hos Bluestep kan du teckna lån med en återbetalningstid på 30-40 år. Den som har betalningsanmärkningar måste räkna med att lånet blir lite dyrare. Låneinstitutet tar ju en större risk. Gå in på www.flexilån.se och läs mer om kreditmarknaden.