Varningssignaler att se upp för när man väljer en flyttfirma

En växande verksamhet är en prestation, och med det kommer även en flytt till ett större utrymme. Kontorsflytt kan vara stressande därför är det viktigt att planera tiden väl. Sätt upp ett måldatum och uppskatta tid och ansträngning som behövs för att få en lyckad flytt.

Men även om de flesta flyttföretag är billiga och garanterar en stressfri flytt, finns det flyttfirmor som sysslar med bedrägerier. Här följer några tips på hur du undviker att anställa ett sådant företag.

Ha din första kontakt via telefon. Merparten av tiden upptäcks bedragare redan i detta skede. De svarar med ”flytt” eller ”flyttföretag” i stället för med deras företagsnamn. De kan ge dig en billig prisuppskattning eller kräva en stor mängd insättningar av kontanter i förskott. De har inte heller en egen företagsflyttbil utan de hyr en lastbil. Vid kontroll av deras hemsida har de oftast inte tillräckligt med information om sin licens och följer inte förordningen som tilldelats av lagen.

En stor röd varningsflagga är deras icke-ansvarsskyldighet vid skador av dyra material som legitima flyttfirmor har. Seriösa flyttfirmor kommer alltid att erbjuda dig en försäkring.

Slutligen, kontrollera alltid deras webbsida för recensioner från gamla och nya kunder

Det finns mycket mer att lära och läsa om företagsflytt för den som är intresserad. Du kan läsa mycket om detta om du går till företagsflytt.com för ett  pris på företagsflytt. Här finns bra med information och artiklar som kan hjälpa dig samt en tjänst som hjälper dig komma i kontakt med bra flyttfirmor. läs mer på http://www.företagsflytt.com/foretagsflytt-lund/