Vart vill du resa och varför

De flesta har sin drömresa som de vill göra och alla har också sin speciella orsak till varför just deras drömresa är deras drömresa. Orsakerna skiftar lika mycket som resmålen. I en amerikansk undersökning, där folk fick svara på frågan om vart deras drömresa var, så var det många som också svarade på frågan om varför. Som den lingvistiska orsaken: “Även om jag älskar öar… så håller jag på att lära mig ryska och skulle älska att besöka Ryssland en dag.” Eller bara den som är fascinerad av vegetationen: “Amazonas djungel förstås! Full av grönskande djungel, vackra blommor och konstiga djur.”
Sedan finns det orsaker som kanske inte är så genomtänkta, men nog fungerar ändå: “Min man skulle så gärna vilja resa till Guam. Jag tror att han bara gillar ordet Guamanian och vill säga det – en hel del.” Och andra reser dit deras idoler rest: “Tahiti … om det var tillräckligt bra för Gauguin, då är det bra nog för mig!”
Sedan finns det de som inte levererar någon orsak, ungefär som om målet i sig är så spektakulärt och självklart att någon orsak inte behöver redovisas. Som exempelvis: “Definitivt Taj Mahal, Indien”.
Men oavsett vart du vill åka, och orsaken till att du vill åka dit, så är det några saker du behöver. Biljetten och bagaget. Biljetten kan du köpa var du vill, men väskan till ditt bagage är det en bra ide om du kolla upp http://www.resvaskor.eu för. Här hittar du bra priset nämligen.